Familieshoot Den Haag: Judith & Sil

Als je zoals Sil en Judith gezegend bent met twee prachtige kinderen dan is het op een gegeven moment gewoon eens tijd voor een familieshoot. Den Haag heeft gelukkig strand en waar gingen we dus heen? Juist! 

Hun dochtertje was op het moment van de shoot nog echt een baby en kon dus nog niet lopen of zitten. Bovendien lag ze nog heerlijk te slapen toen wij aan de fotoshoot begonnen. Eerst dus maar eens aan de slag met de oudste die zand en zee natuurlijk geweldig vond. Lekker dollen met papa en jezelf in de lucht laten gooien en stoer tussen papa en mama in naar de camera lopen.

Inmiddels was zijn zusje ook wakker geworden en met een verwonderde blik legde ik hen ook met z’n vieren vast zo bij de zee. Vervolgens liepen we terug de duinen in en in een rustig duinkommetje deden we de rest van de fotoshoot.

Mama Judith had bellenblaas meegenomen dus dat was dikke pret. En het lukte zelfs om broer en zus samen op de foto te krijgen!

Net als voor de rest van mijn fotografie geldt ook hier: natuurlijk maken we dat éne portret van jullie als gezin voor opa en oma, waarbij jullie allemaal keurig in de camera kijken. Maar ik leg jullie ook graag vast in interactie met elkaar, in verschillende combinaties. Het gaat mij om het maken van herinneringen en dan niet alleen aan hoe jullie er op dit moment uitzien, maar ook wat jullie met elkaar doen, wat je met elkaar deelt. De lol, de liefde, het spelen. De kindjes een keer ieder apart, jullie samen. Kortom: een reportage van jullie leven op dit moment. In een korte shoot van een uur zoals deze is dat wat beperkter, maar hoe leuk is het als ik wat langer bij jullie ben en ook vastleg hoe jullie samen eten, de kinderen in bed leggen of simpelweg samen boodschappen doen?

Judith en Sil hebben er met de kinderen in ieder geval weer een herinnering bij!

familieshoot den haag

familieshoot den haag

familieshoot den haag

familieshoot den haag

familieshoot den haag

familieshoot den haag

familieshoot den haag

familieshoot den haag

familieshoot den haag

familieshoot den haag

familieshoot den haag

<< terug naar overzicht

Laat een reactie achter

Simone Janssen Fotografie

Wil je foto's van je zwangere buik of van je pasgeboren baby? Een mooi portret of een leuke shoot samen met je lief?

Ik maak foto's bij je thuis of op locatie, zoals strand, bos of stad. Fotoshoots zonder veel poespas, echt en spontaan.

Neem contact op en maak een afspraak!

Contactinfo


Tel: 06 - 55 121 414

KvK: 27347972

Werktijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
10.00 – 21.30 uur (afhankelijk van daglicht)
zaterdag:
10.00 – 17.00 uur