Loveshoot Rotterdam: Elisah & Mart

Als voorbereiding op het huwelijk van Elisah en Mart deden we een loveshoot. Rotterdam was het decor van deze zomerse shoot, vlak voordat de zon onder zou gaan. 

We spraken af in het park bij de Euromast. Een fijn park om te fotograferen want er is veel afwisseling: dicht bos, een mooie grote vijver, wat bebouwing en veel verschillende soorten begroeiing. In korte tijd kun je daar met een klein wandelingetjes dus al een hele afwisselende fotoshoot schieten.

Elisah en Mart zijn beiden heel sportief en liepen dan ook lekker relaxed in spijkerbroek en op hun gympies. Het leuke van zo’n loveshoot (die je natuurlijk ook gewoon kunt doen als je niét gaat trouwen, of precies vijf jaar getrouwd bent of…) is dat het wat mij betreft heel erg gaat om jullie en wie jullie samen zijn, wat jullie verbindt. Natuurlijk is het leuk om foto’s te hebben waarbij beiden in de camera kijken maar ik wil vooral graag vastleggen hoe de vonken nog altijd overspringen, hoeveel lol je samen hebt of juist welke intiemere momenten je deelt.

Bij Elisah en Mart ging dat allemaal vanzelf. Ik hoefde haast niets te zeggen; als ik gewoon met de camera in de buurt bleef en hen hun gang liet gaan gebeurde het allemaal vanzelf. Zo verliefd, zo vertrouwd met elkaar, zo lief voor elkaar: heerlijk om te zien! En het licht werkte ook nog eens geweldig mee, dus ik was die avond een erg blije fotograaf.

Elisah en Mart zijn inmiddels getrouwd (de blog van hun huwelijk vind je op mijn website met mijn bruidsfotografie) en die dag was al net zo magisch. Ik wens hen een geweldig, lang en gelukkig huwelijk samen!

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

<< terug naar overzicht

Laat een reactie achter

Simone Janssen Fotografie

Wil je foto's van je zwangere buik of van je pasgeboren baby? Een mooi portret of een leuke shoot samen met je lief?

Ik maak foto's bij je thuis of op locatie, zoals strand, bos of stad. Fotoshoots zonder veel poespas, echt en spontaan.

Neem contact op en maak een afspraak!

Contactinfo


Tel: 06 - 55 121 414

KvK: 27347972

Werktijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
10.00 – 21.30 uur (afhankelijk van daglicht)
zaterdag:
10.00 – 17.00 uur