Reportage Rotterdam: bloemstylist Keven Muller

In het kader van mijn serie over mensen die in de bruidswereld werken, maakte ik ook een reportage in Rotterdam, over bloemstylist Keven Muller, van Mullers Floral Art. Ik heb al bij meerdere bruiloften en huwelijksaanzoeken met hem samengewerkt en Keven weet elke keer opnieuw iets heel bijzonders, persoonlijks en unieks te maken van de aankleding. 

Ik volgde hem de hele dag met mijn camera, terwijl hij de voorbereidingen trof voor een bruiloft. Het gaf mij als (bruids)fotograaf een extra kijkje achter de schermen want waar ik normaal bij een bruiloft steeds in de buurt van het bruidspaar ben, daar werkten we nu een soort ‘voor de troepen uit’.

In alle vroegte spraken we af bij het atelier van Keven waar hij de laatste hand legde aan het bruidsboeket en alle benodigde vazen en bloemen in zijn bus laadde. Daarna zetten we koers naar Rotterdam en terwijl in het huis van de bruid alle voorbereidingen nog in volle gang waren en de trouwfotograaf nog niet eens aanwezig was, leverde Keven al snel het boeket af.

Snel reden we door naar de trouwlocatie. Vliegensvlug maakte Keven de bloemen af die aan de stoelen moesten worden bevestigd – elk gangpad net een beetje anders -, schikte vaasjes, plaatste boeketjes en toen alles klaar stond om het bruidspaar en de gasten te ontvangen voor de ceremonie en receptie, scheurden wij er weer vandoor. Op naar de dinerlocatie. Daar werden door Keven in no time alle tafels voorzien van een mooi lopertje en passende bloemen. Alweer zo mooi!

Nu was het tijd voor koffie. Want bij het werk van Keven hoort ook het weer ophalen van de vaasjes en boeketjes en we moesten wachten tot op de trouwlocatie de receptie was afgelopen. Van een afstandje zag ik mijn collega Canoë Segeren nog een groepsfoto maken en toen de gasten allemaal vertrokken waren om heerlijk te gaan dineren en feesten, was Keven weer aan de beurt om alles whoop whoop op te ruimen en in de bus te laden, terug naar zijn atelier.

Ik heb de hele dag vol bewondering gekeken naar hoe snel en hard hij werkt en hoe hij met veel kennis de mooiste bloemen combineert om een hele mooie sfeer te scheppen. Wat kunnen bloemen – en dan vooral mooie en goed bij elkaar gezochte bloemen – toch veel doen! En ben je nieuwsgierig hoe de bruiloft en de styling er door de ogen van de trouwfotograaf uitzag? Dan kun je hier het effect van deze geweldige bloemen terugzien op de officiële trouwfoto’s!

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

<< terug naar overzicht

Laat een reactie achter

Simone Janssen Fotografie

Wil je foto's van je zwangere buik of van je pasgeboren baby? Een mooi portret of een leuke shoot samen met je lief?

Ik maak foto's bij je thuis of op locatie, zoals strand, bos of stad. Fotoshoots zonder veel poespas, echt en spontaan.

Neem contact op en maak een afspraak!

Contactinfo


Tel: 06 - 55 121 414

KvK: 27347972

Werktijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
10.00 – 21.30 uur (afhankelijk van daglicht)
zaterdag:
10.00 – 17.00 uur