Zwangerschap strand: Marjolein & Wijnand

Marjolein en Wijnand wilden graag foto’s van hun zwangerschap op het strand. Dat kan natuurlijk! Een zwangerschapsshoot doe ik vaak ergens tussen 32 en 36 weken zwangerschap. Ervoor is je buik nog niet zo groot (zeker niet bij een eerste kindje) en later is het risico te groot dat je iets vroeger bevalt en dat we te laat zijn met de shoot. Bovendien is een buik waarin het kindje al is ingedaald ook wat minder fotogeniek. 

Wat ik jammer vind in Den Haag is dat het op het strand altijd erg druk is en dat je op veel plekken niet echt de duinen in kan. Alle paden zijn afgeschermd met prikkeldraad en er staan overal keurige bankjes en prullenbakken. Goed geregeld natuurlijk maar voor de foto’s hou ik van een wat meer natuurlijke en rustige omgeving. Gelukkig heb ik inmiddels wel een plek gevonden waar dat toch prima kan. En daar sprak ik af met dit leuke stel.

We hadden prachtig mooi weer met een zacht laat zonnetje en het was gelukkig niet al te koud! Al kletsend liepen we een rondje langs verschillende mooie fotoplekjes, rustig aan want met zo’n zwangere buik gaat niet altijd alles meer even makkelijk. Maar Marjolein was duidelijk niet plan en beklom zelfs in het mulle zand een duin!

Het leverde mooie verwachtingsvolle foto’s op, de laatste van hen samen als stel. Inmiddels vormen ze een gezin. Wat is het toch leuk om herinneringen te mogen maken van deze bijzondere tijd!

 

zwangerschap strand

zwangerschap strand

zwangerschap strand

zwangerschap strand

zwangerschap strand

zwangerschap strand

zwangerschap strand

zwangerschap strand

<< terug naar overzicht

Laat een reactie achter

Simone Janssen Fotografie

Wil je foto's van je zwangere buik of van je pasgeboren baby? Een mooi portret of een leuke shoot samen met je lief?

Ik maak foto's bij je thuis of op locatie, zoals strand, bos of stad. Fotoshoots zonder veel poespas, echt en spontaan.

Neem contact op en maak een afspraak!

Contactinfo


Tel: 06 - 55 121 414

KvK: 27347972

Werktijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
10.00 – 21.30 uur (afhankelijk van daglicht)
zaterdag:
10.00 – 17.00 uur