Zwangerschapsshoot Den Haag: Lysette

De oudste van Lysette – Josephine – was mijn allereerste babyshoot. De foto van het geboortekaartje heeft heel lang in mijn studio gehangen en ik heb hem een tijdje gebruikt als ‘signature photo’.
Ook van hun tweede kindje heb ik foto’s gemaakt voor het geboortekaartje en van de zomer was Lysette alweer zwanger van hun derde! En als verrassing voor papa maakten we een zwangerschapsshoot in Den Haag.

Met twee oudere kindjes is het altijd spannend hoe zo’n shoot zal verlopen. Liefst gaan ze wat mij betreft hun eigen gang zodat ze ook echt en natuurlijk op de foto komen en niet zo stijf geposeerd. Ik doe immers niet voor niets geen studiofotografie meer. Maar kindjes die hun eigen gang gaan, zijn ook wat lastiger te sturen en je moet een stuk alerter zijn als fotograaf. Kortom: een leuke uitdaging! 🙂

Mijn streven bij deze shoot: vastleggen hoe mooi zwanger Lysette weer is, maar ook hoeveel plezier ze heeft met haar twee oudsten, hoe die twee met elkaar omgaan en als het even kan van allemaal een los portretje. De jurk van Lysette vond ik in het zachte duinlandschap echt prachtig, ze knalde lekker van de foto’s! En wat straalde ze weer!

Het werd een serie met veel plezier en een zomers tintje. Heerlijk relaxed! Inmiddels heb ik ook de derde baby mogen vastleggen voor het geboortekaartje. Ik ben benieuwd wanneer we elkaar weer zien!

zwangerschapsshoot den haag

zwangerschapsshoot den haag

zwangerschapsshoot den haag

zwangerschapsshoot den haag

zwangerschapsshoot den haag

zwangerschapsshoot den haag

zwangerschapsshoot den haag

zwangerschapsshoot den haag

zwangerschapsshoot den haag

<< terug naar overzicht

Laat een reactie achter

Simone Janssen Fotografie

Wil je foto's van je zwangere buik of van je pasgeboren baby? Een mooi portret of een leuke shoot samen met je lief?

Ik maak foto's bij je thuis of op locatie, zoals strand, bos of stad. Fotoshoots zonder veel poespas, echt en spontaan.

Neem contact op en maak een afspraak!

Contactinfo


Tel: 06 - 55 121 414

KvK: 27347972

Werktijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
10.00 – 21.30 uur (afhankelijk van daglicht)
zaterdag:
10.00 – 17.00 uur